Op dit moment is onze praktijk gesloten, wij openen om 08:00

Dutch NL English EN
Dutch NL English EN

Behandelingen

Bij onze praktijk kunt u terecht met verschillende klachten

Mondzorg Tilburg West is een eerstelijns tandartspraktijk.

Onze praktijk is kleinschalig en bestaat uit een hecht team van drie tandartsen en hun assistenten. Je kunt rekenen op de deskundigheid en zeer ruime ervaring van onze medewerkers.

Mondzorg Tilburg West heeft verwijsrelaties met onder andere de afdelingen Kaakchirurgie van het ETZ (Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis), stichting Amarant, parodontologen, endodontologen, pedodontologen en orthodontisten in de regio.

Pijnklachten

Als je een pijnklacht hebt, wacht dan niet tot de volgende controle, maar neem contact met ons op. Bel ons indien mogelijk tussen 08:00 en 09:00 uur, zodat wij jou in de meeste gevallen dezelfde dag nog kunnen helpen. Indien de praktijk gesloten is kan je contact opnemen met onze spoeddienst:

013-2225000 spoednummer (buiten openingstijden)

Klanttevredenheid

Wij meten voortdurend de patiëntentevredenheid om op de hoogte te blijven van jouw wensen en behoeften. Dit doen wij middels een door het Kwaliteitsregister Tandartsen (www.krt.nu) goedgekeurde vragenlijst. Dit houdt onder meer in dat onafhankelijk wordt geborgd dat wij ook daadwerkelijk met de resultaten aan de slag gaan om de praktijk steeds te blijven verbeteren. Vanzelfsprekend kun je deze ook in de praktijk melden bij de assistente en/of de tandarts. Een e-mail sturen naar contact@mondzorgtilburgwest.nl is ook mogelijk. 

Naast het meten van de patiëntentevredenheid geloven wij sterk in ambassadeurs. Daarom sturen we je af en toe via onze partner ReviewCollect (www.review-collect.nl) een verzoek om een review achter te laten op bijvoorbeeld ZorgkaartNederland, Tandarts.nl, Independer of Google. 

Voor welke behandelingen kan je bij ons terecht?

Preventie
Periodieke controles
Vullingen
Wortelkanaalbehandelingen
Kroon- en brugwerk
Extracties

Directe behandeling van pijnklachten

Mocht je meer informatie wensen kan je op www.allesoverhetgebit.nl uitgebreide informatie vinden over de diverse behandelingen die onze zorgverleners kunnen uitvoeren, informatie over mondgezondheid en diverse tips voor het behouden van een gezonde mond. Kortom, alles over het gebit is hier te vinden en bovendien altijd actueel. Kun je niet vinden wat je zoekt? Neem dan gerust contact met ons op.

Mondzorg Tilburg West
In de praktijk hebben we een OPG-Röntgenapparaat beschikbaar. Soms moeten er zogenaamde “kaakoverzichtsfoto’s” gemaakt worden, je hoeft hiervoor dus niet apart naar het ziekenhuis maar we kunnen dit direct in de praktijk regelen.
Mondzorg Tilburg West
Als je kindje op poetsles komt, krijgt hij een leuke set met spulletjes om poetsen leuk te maken, zoals een zandlopertje en een kindertandenborstel.