Behandelingen

Bij onze praktijk kunt u terecht met verschillende klachten

Mondzorg Tilburg West is een eerstelijns tandartspraktijk.

Onze praktijk is kleinschalig en bestaat uit een hecht team van twee tandartsen en hun assistenten. Je kunt rekenen op de deskundigheid en zeer ruime ervaring van onze medewerkers.

Mondzorg Tilburg West heeft verwijsrelaties met onder andere de afdelingen Kaakchirurgie van het ETZ (Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis), stichting Amarant, parodontologen, endodontologen, pedodontologen en orthodontisten in de regio.

Pijnklachten

Als je een pijnklacht hebt, wacht dan niet tot de volgende controle, maar neem contact met ons op. Bel ons indien mogelijk tussen 08:00 en 09:00 uur, zodat wij jou in de meeste gevallen dezelfde dag nog kunnen helpen. Indien de praktijk gesloten is kan je contact opnemen met onze spoeddienst: 

0900-9990909 spoednummer (buiten openingstijden)

Klanttevredenheid

Wij meten voortdurend de patiëntentevredenheid om op de hoogte te blijven van jouw wensen en behoeften. Dit doen wij middels een door het Kwaliteitsregister Tandartsen (www.krt.nu) goedgekeurde vragenlijst. Dit houdt onder meer in dat onafhankelijk wordt geborgd dat wij ook daadwerkelijk met de resultaten aan de slag gaan om de praktijk steeds te blijven verbeteren. Vanzelfsprekend kun je deze ook in de praktijk melden bij de assistente en/of de tandarts. Een e-mail sturen naar contact@mondzorgtilburgwest.nl is ook mogelijk. 

Naast het meten van de patiëntentevredenheid geloven wij sterk in ambassadeurs. Daarom sturen we je af en toe via onze partner ReviewCollect (www.review-collect.nl) een verzoek om een review achter te laten op bijvoorbeeld ZorgkaartNederland, Tandarts.nl, Independer of Google. 

Voor welke behandelingen kan je bij ons terecht?

Preventie
Periodieke controles
Vullingen
Wortelkanaalbehandelingen
Kroon- en brugwerk
Extracties

Directe behandeling van pijnklachten

Mocht je meer informatie wensen kan je op www.allesoverhetgebit.nl uitgebreide informatie vinden over de diverse behandelingen die onze zorgverleners kunnen uitvoeren, informatie over mondgezondheid en diverse tips voor het behouden van een gezonde mond. Kortom, alles over het gebit is hier te vinden en bovendien altijd actueel. Kun je niet vinden wat je zoekt? Neem dan gerust contact met ons op.

Bekijk onze prijzen

De tarieven binnen de tandheelkunde zijn vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa), in opdracht van de overheid. Als je aanvullend verzekerd bent voor tandheelkunde, krijg je de behandeling geheel of gedeeltelijk vergoed tot het maximaal verzekerde bedrag. Het is aan te raden om contact op te nemen met jouw zorgverzekeraar als u vragen heeft over vergoedingen. Meer informatie over kosten en vergoedingen vind je op:

https://www.allesoverhetgebit.nl/alles-over-kosten-en-vergoedingen/

Klik hier voor de tarievenlijst 2019, vastgesteld door de NZa.

Klik hier voor de tarievenlijst 2020, vastgesteld door de NZa.

Klik hier voor de tarievenlijst 2021, vastgesteld door de NZa.